19 juli 2016

Veranderen

Om je gedrag te willen veranderen, heb je moed nodig. Lef om te zien wat je nu doet en wat daar het resultaat van is. Lef om te erkennen dat jouw gedrag niet altijd tot het gewenste resultaat leidt. Lef om te experimenteren. Moed om beter te willen worden zonder dat je ziek bent.

Om te willen en kunnen veranderen is het noodzakelijk om je comfortzone te verlaten. Dingen te doen die nieuw voor je zijn en te onderzoeken wat bij jou past.
De prijs die je betaalt voor jouw verandering, is het loslaten van datgene wat vertrouwd en gewoon voor je was, zonder dat je al weet wat daar voor in de plaats komt.

Natuurlijk begrijp ik dat je naar de noodzaak, of de wil om te veranderen toe groeit. Zo heb je ook altijd het volste recht om niet te willen veranderen. Alle begrip en “No hard feelings”.

Henry Ford heeft hier een geweldig mooi citaat over: “Als je denkt dat je iets niet kunt of denkt dat je iets wel kunt. Je krijgt altijd gelijk”

En Albert Einstein zei: “Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg”. (later een gevleugelde NLP quote)

Mocht je op een dag de noodzaak of motivatie voelen. Kom dan terug op deze site en neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Geluk,
Marc