15 januari 2019

training

Verkoop training

“Verkopen kun je leren”

Verkopen is tenslotte iemand helpen om te kopen, de juiste keuze te maken en het geven van gerichte informatie. Allemaal vaardigheden die ieder mens kan en wil uitvoeren. Onze training zorgt voor het aanscherpen van verkoopvaardigheden op basis van jouw talenten en de omgeving waarin je werkt. De ervaringen die we je aanbieden zijn direct invloed op jouw groei als verkoper. De training is praktisch en eigentijds ingericht. Heb jij bepaalde vragen en behoeften is daar veel ruimte voor zodat de training zoveel mogelijk aansluit op wat jij wil leren. Ervaringen uit de praktijk staan garant voor nieuwe inzichten die jouw morgen de beste versie van jezelf laten zijn op een natuurlijke manier.

Management training

“hoe krijg ik ze zover?”

Deze training is de basis voor elke manager. Ontwikkel jezelf in jouw rol als leidinggevende.
Na deze training beheers je de essentiële vaardigheden en de gesprekstechnieken. Het inzicht dat jouw gedrag de effectiviteit verhoogt van het leiderschap is de basis voor deze training. Deze 2 daagse training is gericht op de middenkadermanager.

Thema’s die worden behandeld zijn: Anderen laten scoren, feedback, coachend leiderschap, situationeel leiding geven, motiveren en inspireren, leidinggeven aan een team en invloed vergroten..
Er wordt rekening gehouden met jouw eigen leerwensen.

OR training

De ondernemingsraad is een belangrijk onderdeel van de organisatie op het gebied van medezeggenschap.
De vertegenwoordiging van het personeel en het dienen van het algemeen belang zijn taken die verantwoordelijkheid, kennis en vaardigheden vragen. Door kennis en vaardigheden te vergroten, versterken we de invloed van de OR. Deze tweedaagse training is opgezet om een startende of bestaande OR te voeden met kennis en vaardigheden die direct bijdragen aan het effectief functioneren van de OR.

Effectieve communicatie met bestuurder, achterban en elkaar is de basis voor een training die door ervaringen en inzichten de OR sterker en slagvaardiger maakt.